Els Mossos d’Esquadra han sol•licitat que fem màxima difusió d’una informació d’interès per als veïns i veïnes del nostre municipi que diu el següent: “Recentment hem tingut coneixement de diversos incidents amb persones que han patit pràctiques presumptament fraudulentes per part d’operaris de companyies de manteniment de gas butà. Les presumptes revisions que es porten a terme per part d’aquests operaris són, en algun casos innecessàries, i les factures per les reparacions efectuades, són desorbitades. Les persones afectades són, en la majoria dels casos, gent d’edat avançada. En cas que hi hagi persones afectades, els recordem que podria tractar-se d’una estafa, així que els instem que presentin denuncia als Mossos d’Esquadra”. Les persones que tinguin dubtes poden fer la consulta a l’Agencia Catalana del Consum, trucant a 012.

Bando vigent fins dimarts, 31 de juliol de 2018

En motiu del deplegament del 4G en el que s'aporten beneficis en quan a la velocitat d'internet i la cobertura en petites poblacions i zones rurals es poden trobar que afecte a la recepció dels canals de televisió( , qualsevol anomalia poden sol.licitar en el plaç de 6 mesos informació al següent telèfon 900833999. El plaç per sol.licitar els treballs tècnics serà del 15 de gener al 15 de juliol

Bando vigent fins dilluns, 31 de desembre de 2018

Benvolguts/des, Us comuniquem que ja podeu passar a partir del dilluns dia 16 d'octubre a sol.licitar el permís per a poder fer foc. No obstant, el nivell de risc d'incendi encara no ha baixat, l'index de sequera no tan sols no ha baixat sinò que ha augmentat, per aquest motiu demanem que les persones que realitzin activitats amb risc d'incendi extremin les condicions. Així mateix demanem que les persones que tinguin previst cremar, que s'informin abans del nivell del Pla Alfa, el nivell 2 d'aquest Pla anula la comunicació que disposen per poder fer-la aquell dia. Com és de costum també se'ls comunicarà via SMS al número de telefon movil que ens han facilitat. Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

Bando vigent fins dimecres, 14 de març de 2018