TEMPO TEATRE INFORMA A TOT EL POBLE QUE EL DIUMENGE 22 D'ABRIL A LES SET DE LA TARDA ES REPRESENTARÀ L'OBRA DE TEATRE "LA LLEGENDA DEL DRAC I LA PRINCESA" A CÀRREC DE LA SECCIÓ INFANTIL I JUVENIL A LA PLAÇA 23 DE JUNY.

Bando vigent fins , 22 d'abril de 2018

EL PROPER 12 DE MAIG DE 2018 ES CELEBRARÀ LA FESTA "POSA'T LA GORRA" A PORTAVENTURA. LES GORRES AMB L'ENTRADA JA ES PODEN COMPRAR A L'AJUNTAMENT, EN HORARI D'OFICINA, AL PREU DE 21 EUROS, FINS E L 10 DE MAIG.

Bando vigent fins divendres, 11 de maig de 2018

L'ASSOCIACIÓ DE MESTRESSES DE CASA CELEBRARÀ EL PROPER DIA 21 D'ABRIL LA FESTA DE SANT JORDI, AMB UN BERENAR. PER A APUNTAR-SE PASSAR PER LA BOTIGA DE DOLORS.

Bando vigent fins divendres, 20 d'abril de 2018

S’informa a la població estrangera i els retornats a Catalunya que està actiu el Servei de Primera Acollida on podran gaudir d’una sèrie de recursos i formació per afavorir la seva integració social, a més de fer consultes sobre els tràmits d’estrangeria. Per més informació podeu adreçar-vos a l’Ajuntament i demanar hora amb la tècnica d’acollida.

Bando vigent fins dilluns, 31 de desembre de 2018

Espai reservat pels Bandos que vulgui oferir l'ajuntament de l'Aldea als seus vilatans. Servei gratuït ofert per Marcos Tècnic als ajuntaments.

Bando vigent fins dimecres, 01 d'agost de 2040