PER A GENERAL CONEIXEMENT ES FA SABER QUE HAN SORTIT PUBLICADES LES BASES PER PODER OPTAR AL SERVEI DEL BAR DE L’EMBARCADOR DEL RIU. QUI ESTIGUI INTERESSAT POT CONSULTAR-LES AL PERFIL DEL CONTRACTANT DE LA SEU ELECTRÒNICA DE L’AJUNTAMENT AM EL NÚMERO D’EXPEDIENT 1265/2017, AL TAULER D’ANUNCIS O EN HORES D’ATENCIÓ AL PÚBLIC AL MATEIX AJUNTAMENT. EL DARRER DIA PER PRESENTAR OFERTA ÉS EL 9 D’OCTUBRE A LES 14 HORES.

Bando vigent fins dilluns, 09 d'octubre de 2017

Espai reservat pels Bandos que vulgui oferir l'ajuntament de l'Aldea als seus vilatans. Servei gratuït ofert per Marcos Tècnic als ajuntaments.

Bando vigent fins dimecres, 01 d'agost de 2040

L'ASSOCIACIÓ DE JUBILATS I PENSIONISTES DE SANT JAUME, COMUNICA QUE JA PODEN PASSAR A APUNTAR-SE PER A LA LOTERIA DE NADAL.

Bando vigent fins dijous, 30 de novembre de 2017

L'ASSOCIACIÓ DE JUBILATS I PENSIONISTES DE SANT JAUME D'ENVEJA INFORMA QUE S'ORGANITZA EL DINAR DE GERMANOR PER AL DISSABTE 23 DE SETEMBRE AL RESTAURANT MEDITERRANI BLAU. ELS INTERESSATS PODEN PASSAR A APUNTAR-SE PEL LOCAL SOCIAL DIMECRES I DIVENDRES DE 6 A 8 DE LA TARDA FINS AL 20 DE SETEMBRE. EL PREU PER PERSONA ÉS DE 25 EUROS. LA JUNTA

Bando vigent fins dimecres, 20 de setembre de 2017