Totes les persones interessades en participar en la licitació de la concessió de bar del casal de Xerta, poden posar-se en contacte amb l’Ajuntament Podeu consultar el plec de clàusules al tauler electrònic o al perfil del contractant de l’ajuntament. El termini per presentar les ofertes finalitza l’1 de juny.

Bando vigent fins divendres, 01 de juny de 2018

El Futbol Club Xerta convida a tothom, al partit futbol, que tindrà lloc el proper diumenge 22 d’abril, a dos quarts de cinc de la tarda, entre els equips: Club Futbol Ebre Escola i el Futbol Club XERTA. Us esperem,

Bando vigent fins , 22 d'abril de 2018

Es fa saber que del 25 de juny al 24 d’agost es farà un casal d’estiu per a xiquets i xiquetes nascuts entre el 2008 i el 2015. Per a més informació podeu passar per l’Ajuntament o contactar amb Patrícia Cases o Joanna Roig. Data límit de les inscripcions 7 de juny. Places limitades.

Bando vigent fins dijous, 07 de juny de 2018

L’escola Xerta comunica que el període de preinscripció escolar per a educació infantil i primària serà del 13 al 24 d’abril. L’horari de secretaria d’atenció a les famílies serà de dilluns a divendres de 12:00 a 13:00 h.

Bando vigent fins dimarts, 24 d'abril de 2018

L’Ajuntament fa saber que els Serveis Territorials de Mobilitat informen que a partir del dia 4 d’abril començaran les obres de reforç del ferm del tram de la C-12, comprès entre Tortosa (EMD Jesús) i Aldover (Pla d’Illes). Durant els 4-5 primers dies serà necessari tallar un carril a la circulació i, conseqüentment, tindrà afectacions importants al trànsit. Durant 4 setmanes aproximadament hi haurà un ferm provisional i amb posterioritat es posarà una capa de paviment definitiu. El termini previst de finalització dels treballs de pavimentació i senyalització definitiva és el mes de juny. Durant l’execució de les obres aquest tram viari estarà correctament senyalitzat i la limitació de velocitat serà de 40 km per hora.

Bando vigent fins , 30 de juny de 2019