Ajuntament de Xerta

CCEX-SORTIDA A ELS MASETS DE LINO I LA COVA CAMBRA.

El Centre Cultural i d’Esplai de Xerta organitza una sortida per aquest diumenge 24 de febrer. La sortida serà a les 8:30 del matí de la plaça Major de Xerta. El recorregut serà d’uns 8,5 km, i es visitarà Els Masets de Lino i la Cova Cambra. És apta per a totes les edats i s’ha de portar llum. Animeu-vos

Bando vigent fins , 24 de febrer de 2019
Ajuntament de Xerta

COMISIÓ DE FESTES-TAULES FOGASSETA

La comissió de festes fa saber que el dijous 28 de febrer, a partir de les 8 de la tarda, lo Casal Municipal estarà obert i hi haurà taules i cadires per a tothom que vulgui anar a menjar-se la fogasseta. A les 9 tindrà lloc el ball amb el DUO ELEGANCE. No hi podeu faltar!

Bando vigent fins dijous, 28 de febrer de 2019
Ajuntament de Xerta

CARRER SANTIAGO ROSSINYOL - TALLAT PER OBRES

ES FA SABER QUE DURANT AQUESTA SETMANA EL CARRER SANTIAGO ROSSINYOL ES TALLARÀ INTERMITENTMENT PER OBRES. DISCULPEU LES MOLÈSTIES.

Bando vigent fins dilluns, 25 de febrer de 2019
Ajuntament de Xerta

PENYA TAURINA - BALL CARNESTOLTES

La Penya Taurina Lo Burladero convida a tot el poble al ball tradicional de Carnestoltes que celebrarà el proper dissabte 2 de març a partir de les 9 de la nit al Casal Municipal. Hi haurà servei de barra i entrepans, prèvia compra de tiquets als establiments Pròxim David, Llibreria Joan, Carnisseria La Torrera i forn Cal Portal). També hi hauran premis per la millor disfressa infantil, individual adult, colla infantil, colla adult i disfressa familiar. Animeu-vos!!

Bando vigent fins dissabte, 02 de març de 2019

Copyright 2019 Marcos Llambrich

Avís legal | Política de cookies