Ajuntament de Xerta

FLORS CINTA - PARADA SANT JORDI

Flors Cinta fa saber que el proper dimarts 23 d’abril amb motiu de la diada de Sant Jordi posarà una parada de venda de roses i composicions florals a la Plaça Major.

Bando vigent fins dimarts, 23 d'abril de 2019
Ajuntament de Xerta

PARRÒQUIA - HORARIS OFICIS SETMANA SANTA

La Parroquia de Xerta fa saber que els horaris dels Oficis de la Setmana Santa son els seguents: Diumenge de Rams, 14 d\'abril a les 11:30h. benedicció de Rams (Plaça del Cap) i Processó. Dilluns Sant, 15 d\'abril, a les 19:30h. Celebració del Sagrament de la reconciliació. Dijous Sant, 18 d\'abril, a les 20:30h. Santa Missa \"En la Cena del Senyor\"-Hora Santa. Divendres Sant, 19 d\'abril, a les 11:00h. Via Crucis, 18:00h. Celebració de la Passió i Mort del Senyor. Dissabte Sant, 20 d\'abril, a les 22:00h. Vetlla Pasqual Diumenge 21 d\'abril, Pasqua del Senyor, a les 12:30h. Santa Missa.

Bando vigent fins dilluns, 22 d'abril de 2019
Ajuntament de Xerta

AJUNTAMENT - CONCESSIÓ ADMINISTRATIVA BAR CASAL

L’Ajuntament comunica que s’han publicat les bases per a la concessió administrativa de l’explotació del Bar del Casal. Totes les persones interessades poden consultar les bases al perfil del contractant mitjançant la pàgina web de l’ajuntament (www.xerta.cat ) o dirigir-se a les oficines municipals en horari d’atenció al públic. El termini per presentar sol·licituds finalitza el dia 25 d’abril.

Bando vigent fins dijous, 25 d'abril de 2019
Ajuntament de Xerta

REGIDORIA DE CULTURA - EXPOSICIÓ FOTOGRAFICA

La Regidoria de Cultura i l\'arxiu fotogràfic de Mari Luz Queral i Joan Pons, informen, que del 19 al 22 d\'abril de 11:30h. del matí a 13:30h. i, de 17:30h. a 20:30h de la tarda, a la sala polivalent de l\'Ajuntament tindrà lloc l\'exposició anual fotogràfica, sobre celebracions de colles i grups de Xerta. Us esperem.

Bando vigent fins dilluns, 22 d'abril de 2019
Ajuntament de Xerta

AMPA - VENDA DE ROSES I LLIBRES

L\'AMPA de l\'Escola Xerta informa que el dimarts 23 d\'abril, en motiu de la diada de Sant Jordi, posarà una parada de venda de roses i llibres per a totes les edats. A les 12 h del matí estaràn a la sortida de l\'escola i a les 17 h hores a la plaça Major. Animen a tot el poble a participar i a gaudir de la diada de Sant Jordi.

Bando vigent fins dimarts, 23 d'abril de 2019
Ajuntament de Xerta

ASSOCIACIÓ DE JOVES-PAELLADA JOVE

L\'Associació de Joves fa saber que el dia 4 de maig es farà una Paellada Jove al Casal Municipal. La venda de tiquets serà a Pròxim David i al Forn Cal Portal. El preu dels tiquets son 6 euros per als no socis i gratuit als socis. Data màxima per apuntar-se i comprar els tiquets es el 29 d\'Abril. També es realitzarà un bingo i seguidament \"tardeo\" amb el DJ Joan Roca. Us hi esperem.

Bando vigent fins dissabte, 04 de maig de 2019

Copyright 2019 Marcos Llambrich

Avís legal | Política de cookies