Ajuntament de Xerta

MESTRESSES DE CASA - VENDA ENTRADES LICEU

L\'Associació de Mestresses de Casa fa saber que aquest dissabte 15 de desembre, a les 12 del migdia i la Sala Polivalent, es vendran les entrades per a anar al Liceu el mes de maig del 2019.

Bando vigent fins dissabte, 15 de desembre de 2018
Ajuntament de Xerta

PARTIT DE FUTBOL 16 DESEMBRE 2018

El Futbol Club Xerta convida a tothom, al partit futbol, que tindrà lloc el proper diumenge 16 de desembre, a les 12 del migdia , entre els equips: Club Futbol JESUS CATALONIA i el Futbol Club XERTA.

Bando vigent fins , 16 de desembre de 2018
Ajuntament de Xerta

CONVOCATÒRIA SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE MUNICIPAL 14-12-2018 22:00 hores

L’Ajuntament informa que aquest divendres,14 de desembre a les 10 de la nit, hi ha convocada sessió ordinària del ple. Ordre del dia ALCALDIA 1. Aprovació acta del Ple ordinari núm. 14 2. Aprovació de la massa salarial del personal laboral de l\'exercici 2018 3. Aprovació del pressupost 4. Moció per denunciar el bloqueig jurídic del Tribunal Constitucional i de suport als presos polítics que fan vaga de fam. PRECS I PREGUNTES 5. Precs i preguntes

Bando vigent fins dissabte, 15 de desembre de 2018
Ajuntament de Xerta

COMUNITAT DE REGANTS - JUNTA GENERAL ORDINÀRIA

La Comunitat de Regants convocat a tots el socis, a la JUNTA GENERA ORDINÀRIA, que tindrà lloc a la Sala Polivalent de l’ajuntament, aquest divendres 14 de desembre, a les 19:00 hores en primera convocatòria i a 19:30 hores en segona convocatòria.

Bando vigent fins divendres, 14 de desembre de 2018
Ajuntament de Xerta

MARATÓ DE TV3 - ACTES 15 de DESEMBRE (ASSOCIACIÓ DE JOVES i PENYA TAURINA \"LO BURLADERO\"

L\'Associació de Joves de Xerta i la penya taurina Lo Burladero, fan saber que el dissabte dia 15 de desembre a partir de les 16:00 a la Plaça Major hi ha preparada una tarda de criassó per recaptar fons per a la Marató de TV3. Gaudirem del \"Toro Mecánico\" i de castells inflables, preu per pujada 1€. A les 17:30 Xocolatada solidaria, preu 1€ per got. I a les 23:00 h la festa continua al Casal de Joves amb el grup Júpiter. Entrada a la festa 2€. Pregonar del 11 al i 15 de desembre

Bando vigent fins dissabte, 15 de desembre de 2018
Ajuntament de Xerta

LOTERIA \"EL NIÑO\" - LLAR DE LA GENT GRAN SANT MARTI

La Llar de la gent gran Sant Martí, fa saber que ja tenim la loteria del Niño de l\'entitat. Igualment comunica que per apuntar-se al berenar de nadal del dissabte dia 22 de desembre, podeu passar per la llar.

Bando vigent fins divendres, 21 de desembre de 2018
Ajuntament de Xerta

REVETLLA DE CAP D\'ANY -COMISSIÓ DE FESTES

La Comissió de Festes convida a tot el poble a passar la revetlla de Cap d\'Any al Casal Municipal. Per reservar taula, cadira i bossa de cotilló, passeu a apuntar-vos per l\'Ajuntament abans del 28 de desembre. Preu per persona 5€. Menors de 14 anys gratuït. Després de les campanades, començarà la festa amb el Grup Gatzara. Per acabar, disco-mòbil amb la millor música d\'ara i sempre.

Bando vigent fins divendres, 28 de desembre de 2018
Ajuntament de Xerta

PARRÒQUIA - HORARI MISSA DELS DIUMENGES I FESTIUS

La parròquia informa que l\'horari de començament de la missa dels diumenges i festius, serà a tres quarts d’una de la tarda.

Bando vigent fins dilluns, 31 de desembre de 2018
Ajuntament de Xerta

LLAR GENT GRAN - LOTERIA NADAL

La llar de la gent gran Sant Martí, comunica a tothom que hagi comprat loteria de Sort que ja pot passar per la llar a buscar-la.

Bando vigent fins dijous, 20 de desembre de 2018
Ajuntament de Xerta

PENYA TAURINA - LOTERIA NADAL

La Penya Taurina Lo Burladero fa saber que ja disposa de dècims de la loteria de Nadal. Qui en vulgue, cal que es posi en contacte amb Isa Sabaté o Imma Mayor.

Bando vigent fins dijous, 20 de desembre de 2018

Copyright 2018 Marcos Llambrich

Avís legal | Política de cookies