Ajuntament de Xerta

AJUNTAMENT DE XERTA-CAMÍ DEL PORTAL TALLAT

L’Ajuntament fa saber que avui dijous 18 de juliol duran tot el dia es procediran a realitzar els treballs d’enquitranat del Camí del Portal i per aquest motiu el Camí estarà tallat al trànsit durant tot el dia. Es prega no circular amb vehicles per aquest tram del vial. Disculpeu les molèsties.

Bando vigent fins dijous, 18 de juliol de 2019
Ajuntament de Xerta

AJUNTAMENT DE XERTA-PISTA POLIESPORTIVA TANCADA

L’Ajuntament comunica que degut als preparatius de les properes festes d’estiu, la pista poliesportiva del casal romandrà tancada fins a nou avis. Disculpeu les molèsties.

Bando vigent fins dimecres, 24 de juliol de 2019
Ajuntament de Xerta

COMISSIÓ DE FESTES-REPARTIMENT DE PROGRAMES DE FESTES

La Comisió de Festes informa que: Divendres dia 19 de juliol, a partir de les 19.30h. de la tarda,es repartiran els programes de festes.

Bando vigent fins dissabte, 20 de juliol de 2019
Ajuntament de Xerta

COMISSIÓ DE FESTES-DESFILADA DE CARROSSES I PAELLA

La Comissió de festes informa que: Qui vulgui participar en la desfilada de carrosses, o en la paella popular de les festes de Sant Jaume, ja pot passar a apuntar-se per l’Ajuntament. Preu del tiquet de paella 4 euros per persona. Només s’apuntaran colles senceres. Data límit per apuntar-se: el dilluns dia 22.

Bando vigent fins dilluns, 22 de juliol de 2019
Ajuntament de Xerta

AJUNTAMENT DE XERTA - HORARI DEIXALLERIA

L\'Ajuntament de Xerta recorda que l\'horari de la deixalleria es: els dimecres de 16 a 19 h. i els dissabtes de 16 a 20 h.

Bando vigent fins dimarts, 30 de juny de 2020

Copyright 2019 Marcos Llambrich

Avís legal | Política de cookies