Ajuntament de Xerta

AJUNTAMENT DE XERTA-AUTORITZACIONS CREMES AGRÍCOLES

L’Ajuntament de Xerta informa que a partir del dilluns dia 16 de setembre, ja es poden demanar les autoritzacions per crema de restes agrícoles per al període comprès entre el 16 de setembre i el 15 d’octubre.

Bando vigent fins divendres, 20 de setembre de 2019
Ajuntament de Xerta

CCEX - 5ª MARXA POPULAR NOCTURNA “ LA RABOSA” – 12/10/2019.

El Centre Cultural i d’Esplai de Xerta, informa a tot el poble, que el dissabte 12 d’octubre a les 8 de la tarda, es celebrarà la 5ª MARXA POPULAR NOCTURNA “ LA RABOSA”. És una marxa d’ aproximadament 10 km, apta per a tothom, se sortirà de la Plaça Major, i s’anirà fins al canal rodó i es tornarà a la plaça Major. Les inscripcions es poden fer a la pàgina Web del CCEX: www.ccex.cat. El preu de d’inscripció és de 6 euros pels majors de 12 anys, i 2 euros pels més petits, els socis del CCEX tindran un descompte de 2 euros. En aquest import està inclòs: l’assegurança, l’entrepà calent, postres i beguda que es donarà als participants a l’avituallament de la plaça, al finalitzar la marxa. El termini d’inscripció: dimecres 9 d’octubre, a partir d’aquest dia i fins la data de la marxa, totes les inscripcions tindran una penalització de 2 €, per a cadascuna de les tipologies d’inscripció El pagament es farà al mateix moment de l’entrega de dorsals. Els menors de 12 anys, hauran d’anar acompanyats d’un adult. Es obligatori portar llum. Animeu-vos, es una experiència divertida !!!

Bando vigent fins dissabte, 12 d'octubre de 2019
Ajuntament de Xerta

ASSOCIACIÓ DE MESTRESSES DE CASA-COMENÇAMENT CLASSES DE IOGA, PILATES I AERÒBIC

L\'Associació de Mestresses de Casa informa que: - Les classes de Ioga començaran el dilluns dia 16 de setembre a la Seu de l\'Associació. - Les classes de pilates començaràn el dijous dia 19 de setembre a la Sala Polivalent. - I les classes d\'aeròbic començaran el dia 2 d\'octubre a la Sala Polivalent. Els interessats poden passar a apuntar-se per la farmàcia.

Bando vigent fins dilluns, 16 de setembre de 2019
Ajuntament de Xerta

AJUNTAMENT DE XERTA - HORARI DEIXALLERIA

L\'Ajuntament de Xerta recorda que l\'horari de la deixalleria es: els dimecres de 16 a 19 h. i els dissabtes de 16 a 20 h.

Bando vigent fins dimarts, 30 de juny de 2020

Copyright 2019 Marcos Llambrich

Avís legal | Política de cookies