Ajuntament de Xerta

AJUNTAMENT DE XERTA-OBRES

L’Ajuntament comunica a tot el poble que el proper dilluns dia 20 de maig començaran les obres d’ampliació i millora d’un tram del camí del Portal, concretament entre l’escola i el casal municipal. En aquesta primera fase de l’obra es podrà circular amb precaució pel tram del carrer afectat. Preguem disculpeu les molèsties.

Bando vigent fins dilluns, 20 de maig de 2019
Ajuntament de Xerta

ASSOCIACIÓ DE MESTRESSES DE CASA-SORTIDA AMB EL SIRGADOR

L\'AMC fa saber que el diumenge 16 de juny es farà una sortida fins a Miravet amb el Llaüt \"Lo Sirgador\". Per apuntar-se passar per la farmàcia.

Bando vigent fins , 16 de juny de 2019
Ajuntament de Xerta

BANC DE SANG I TEIXITS- DONAR SANG

El Banc de Sang i Teixits informa que el proper dimecres 22 de maig, estaran a la Sala Polivalent de l’Ajuntament, de 6.30 a 9.30 del vespre per totes aquelles persones que vulguin donar sang.

Bando vigent fins dijous, 23 de maig de 2019
Ajuntament de Xerta

AJUNTAMENT DE XERTA-XERRADA LÍMITS

L’Ajuntament fa saber que el dimecres 29 de maig a les 19:30h de la tarda es realitzarà una xerrada-taller per part del Servei d’Intervenció Socioeducativa del Consell Comarcal, gratuïta i oberta a totes les famílies interessades, a la sala polivalent de l’Ajuntament de Xerta, per parlar i reflexionar sobre els límits que pautem als nostres infants. Us hi esperem!”

Bando vigent fins dimecres, 29 de maig de 2019
Ajuntament de Xerta

NATACIÓ INFANTIL I AQUAGYM I NATACIÓ ADULTS

L\'Ajuntament informa que organitza cursets de natació infantil i classes d’aquagym i natació per adults durant la temporada d’estiu. Per a més informació podeu consultar la web o el facebook de l’Ajuntament, o adreçar-vos a les Oficines Municipals. Data límit d’inscripció 14 de juny.

Bando vigent fins divendres, 14 de juny de 2019
Ajuntament de Xerta

AJUNTAMENT DE XERTA-HORARI DEIXALLERIA

L\'Ajuntament de Xerta fa saber que l\'horari de la deixalleria es: els dimecres de 16 a 19 h. i els dissabtes de 16 a 20 h.

Bando vigent fins dimarts, 30 de juny de 2020
Ajuntament de Xerta

TELECOM - DESPLEGAMENT FIBRA ÒPTICA

L’empresa Telecom informa que ja està disponible la fibra òptica i televisió de Movistar a la nostra població. Per contractar-la amb atenció personalitzada i qualificada ens trobareu a la botiga de l’Av. Generalitat 102 de Tortosa o al telèfon 977 51 04 33.

Bando vigent fins dimarts, 28 de maig de 2019
Ajuntament de Xerta

CASAL D\'ESTIU-INSCRIPCIONS

Es fa saber que del 26 de juny al 23 d’agost es farà un casal d’estiu per a xiquets i xiquetes nascuts entre el 2009 i el 2016. Per a més informació podeu passar per l’Ajuntament o contactar amb Patrícia Cases o Mercè Roig. Data límit de les inscripcions 7 de juny. Places limitades.

Bando vigent fins dijous, 06 de juny de 2019

Copyright 2019 Marcos Llambrich

Avís legal | Política de cookies