Ajuntament de Xerta

COPATE - TRACTAMENT MOSCA NEGRA

L’Ajuntament informa que segons COPATE, el proper dijous 04 de juny realitzarà el tractament contra la mosca negra al riu Ebre.

Bando vigent fins dijous, 04 de juny de 2020
Ajuntament de Xerta

OFICINA CORREUS TANCADA

L\'oficina de correus romandrà tancada demà dimarts 02 de juny. Disculpeu les molèsties.

Bando vigent fins dimarts, 02 de juny de 2020
Ajuntament de Xerta

BENZINERA BENIFALLET - COMANDES POLLASTRES A L\'AST

La Benzinera Tamoil de Benifallet fa pollastres a l’ast per encàrrec tots els dissabtes. Podeu fer les comandes fins dijous trucant al 67 990 75 22 o buscar-los a facebook.

Bando vigent fins dijous, 04 de juny de 2020
Ajuntament de Xerta

AJUNTAMENT - FASE 2 DESCONFINAMENT

L’Ajuntament comunica que amb l’entrada a la fase 2 del desconfinament la mobilitat personal permesa és la següent: Trobades: es podran agrupar fins a 15 persones que no conviuen al mateix domicili, tant a l’aire lliure com a casa. Caldrà mantenir la distància mínima de seguretat interpersonal. Desplaçaments: tots aquells que estiguin autoritzats fins ara dins la mateixa regió sanitària de les Terres de l’Ebre. Ocupació vehicles: als desplaçaments amb vehicles, s’ha de portar sempre mascareta si hi ha més d’un ocupant, excepte si són membres del mateix domicili. Hosteleria i restauració: consum dins el local en taula amb un màxim d\'un 40% de l\'aforament, preferentment, amb reserva prèvia. No es pot consumir a les barres, les terrasses queden igual. Bars d\'oci nocturn, no poden obrir. Esport: no hi ha franges horàries per fer esport i passeig, excepte per a majors de 70 anys, que es manté l\'horari de 10 a 12h i de 19h a 20h. Per seguretat, durant aquesta fase les instal·lacions esportives municipals continuaran tancades fins a nou avís. Culte: es pot anar a l\'església sempre que no es superi el 50% de l’aforament. Recordeu que cal seguir actuant amb responsabilitat, aplicant les mesures de prevenció recomanades, com el manteniment de la distància física, el rentat freqüent de mans i l’ús de mascareta quan no es pugui assegurar la distància entre persones.

Bando vigent fins divendres, 12 de juny de 2020
Ajuntament de Xerta

CASAL D\'ESTIU-INSCRIPCIONS

Es fa saber que les inscripcions del casal d’estiu 2020. Ja estan obertes. Data limit 8 de juny. Places limitades. Per més informació podeu contactar en Patricia Cases a Cal Tolo o al 622366261.

Bando vigent fins dilluns, 08 de juny de 2020
Ajuntament de Xerta

AJUNTAMENT - ATENCIÓ AL PÚBLIC CITA PRÈVIA

L’Ajuntament comunica que es pot demanar cita prèvia per realitzar tràmits que requereixin assistència presencial a les oficines municipals. Caldrà trucar abans al telèfon de l’Ajuntament (977473005) per concertar la cita.

Bando vigent fins dissabte, 06 de juny de 2020
Ajuntament de Xerta

AJUNTAMENT - ÚS MASCARETA

L’Ajuntament recorda que des del passat 21 de maig va entrar en vigor l’obligatorietat de portar mascareta a la via pública, a l’aire lliure o en un espais tancats d´ús públic sempre que no sigui possible mantenir la distància de seguretat interpersonal de 2 metres. Aquesta mesura s’aplica a totes les persones a partir dels 6 anys, però no serà necessari a aquelles persones amb dificultat respiratòria o que ho tinguin contraindicat per raó de salut o discapacitat.

Bando vigent fins dissabte, 06 de juny de 2020
Ajuntament de Xerta

AJUNTAMENT DE XERTA-SERVEIS SOCIALS

La Regidoria de Serveis Socials informa que la treballadora social tornarà a fer visites presencials tots els divendres amb cita prèvia trucant a telèfon 670288847 de 10h a 13:30h.

Bando vigent fins dimarts, 30 de juny de 2020
Ajuntament de Xerta

AJUNTAMENT DE XERTA - PROHIBIT DONAR MENJAR ALS ANIMALS

L’Ajuntament recorda que per salubritat, no es pot donar menjar als animals a la via pública.

Bando vigent fins dimarts, 30 de juny de 2020
Ajuntament de Xerta

ESCOLA BRESSOL - MATRÍCULA/PREINSCRIPCIÓ

Oberta la preinscripció/matrícula a l\'escola bressol municipal \"Criassó\" Els interessats en la preinscripció de xiquets i xiquetes entre 16 setmanes i 3 anys per al proper curs 2020-2021, podeu enviar un correu electrònic a e3009941@xtec.cat o trucar al 658 963 424 (de 9 a 13 h) i us farem arribar tota la informació i documentació a presentar. Termini del 15 de maig al 12 de juny.

Bando vigent fins divendres, 12 de juny de 2020
Ajuntament de Xerta

SERVEIS MÍNIMS DEIXALLERIA MUNICIPAL

L\'Ajuntament comunica que la deixalleria municipal obrirà al públic com a serveis mínims tots els dimecres de 16:00h a 19:00h de la tarda. Aquesta mesura es posarà en marxa a partir d\'avui i es preveu que es mantingui fins al 31 de maig. Es recorda que per extremar la seguretat i evitar contagis es limitarà l\'aforament d\'entrada a la deixalleria a un màxim de 2 usuaris (o vehicles), i que els usuaris hauran d’abocar personalment els residus allà on els indiqui el personal.

Bando vigent fins dimarts, 30 de juny de 2020
Ajuntament de Xerta

AJUNTAMENT- DESINFECCIÓ ZONES PÚBLIQUES

La Comissió de Seguiment d’Emergència de l’Ajuntament informa a tot el poble que com a mesures de prevenció, s’estan realitzant per part de la brigada municipal tasques diàries de desinfecció a totes les illes de contenidors i a les zones més freqüentades per la gent en aquests moments de confinament, es a dir, davant dels comerços i establiments.

Bando vigent fins dimarts, 30 de juny de 2020
Ajuntament de Xerta

SANITAT - REORGANITZACIÓ ATENCIÓ SANITÀRIA

Degut a la reordenació dels hospitals, centres d’atenció primària i consultoris mèdics davant l’evolució de la crisi del Coronavirus, la Regió Sanitaria de les Terres de l’Ebre informa que a partir de divendres dia 27, el CAP de Xerta estarà tancat al públic, no als pacients. Això vol dir que no ha d’anar-hi ningú per iniciativa pròpia. Per qualsevol consulta de les 8:00h del matí a les 20:00h de la tarda cal trucar al CAP Baix Ebre al telèfon directe: 977502638 o al d’atenció domiciliària: 977500478. Durant les nits i caps de setmana l’atenció es realitza al CAP del Temple al telèfon directe: 977510751. Recordeu que també podeu trucar al 061 o al 112 per urgències i des d’aquests telèfons us derivaran on toqui. Mentre duri aquesta situació s’intensificarà l’atenció domiciliària per evitar que la gent s’hagi de desplaçar. Per als tractaments programats us trucarà l’infermer/a pertinent. Són mesures excepcionals que afecten a tot el territori per a un moment d’extrema dificultat i perillositat. Agraïm la comprensió i seguim demanant molta alerta i seguir les recomanacions sanitàries.

Bando vigent fins dimarts, 30 de juny de 2020
Ajuntament de Xerta

CAP XERTA-RECEPTES MÈDIQUES

El CAP de Xerta fa saber que en relació amb les mesures de Recepta Electrònica derivades de l’epidèmia del SARS-CoV-2 a Catalunya, us informem que les oficines de farmàcia poden recuperar el pla de medicació vigent utilitzant únicament la Targeta Sanitària (TSI) del pacient pels casos que el pacient hagi perdut o no disposi del full (en paper) del pla de medicació.

Bando vigent fins dimarts, 30 de juny de 2020

Copyright 2020 Marcos Llambrich

Avís legal | Política de cookies